شیرین کننده های مصنوعی و خطرات بالقوه سرطان: آنچه باید بدانید

شیرین کننده های مصنوعی سرطان

شیرین کننده های مصنوعی و خطرات بالقوه سرطان: آنچه باید بدانید

میلیون ها آمریکایی از شیرین کننده های مصنوعی به عنوان جایگزین شکر استفاده می کنند. بر اساس تجزیه و تحلیل، در حدود 141 میلیون نفر در سال 2020 از شیرین کننده مصنوعی استفاده  نمودند. شیرین کننده های مصنوعی کالری ندارند یا کالری بسیار کمی دارند، بنابراین اغلب با این ایده که به کاهش وزن کمک می کنند، به غذاها و نوشیدنی ها اضافه می شوند. در خمیر دندان، آب نبات و آدامس این شیرین کننده ها بدون خطر ابتلا به پوسیدگی دندان استفاده می شوند. جان ویر به عنوان برترین تولید کننده ایرانی روپوش پزشکی، اسکراب جراحی، مانتو پزشکی شما را به مطالعه ادامه مطلب جلب می کند.

 

در حالی که بسیاری از مردم به دنبال سالم تر شدن غذای خود با مصرف شیرین‌کننده‌های مصنوعی هستند. یک مطالعه بروی بیش از 100000 بزرگسال فرانسوی نشان می‌دهد که ممکن است آن‌طور که ما انتظار داریم برای ما مفید نباشند. این مطالعه که توسط شارلوت دبراس، ماتیلد توویر و همکارانشان در مؤسسه ملی تحقیقات بهداشتی و پزشکی فرانسه (Inserm) و دانشگاه سوربن پاریس نورد انجام شد، ارتباطی بین برخی شیرین‌کننده‌های مصنوعی و افزایش خطر ابتلا به سرطان پیدا کرد. جان ویر به عنوان طراح و تولید کننده در ایران البسه پزشکی، توربان، کفش پزشکی، ست اسکراب پزشکی در ایران از شما خواستار بو کردن گل های معطر در طول روز می باشد.

 

ارزیابی ارتباط بین شیرین کننده های مصنوعی و سرطان

در این مطالعه دقیقاً آنها 102865 بزرگسال فرانسوی  مورد بررسی، تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. در این تحقیق افراد سابقه پزشکی خود و همچنین اطلاعات جمعیت شناختی، رژیم غذایی، سبک زندگی و سلامت خود را گزارش دادند.

اطلاعات مربوط به مصرف شیرین کننده مصنوعی از سوابق غذایی 24 ساعته شرکت کنندگان به دست آمد. در طول این تحقیق، اطلاعاتی در مورد تشخیص سرطان جمع آوری شد و این داده ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت تا ببیند آیا ارتباطی بین مصرف شیرین کننده های مصنوعی و خطر ابتلا به سرطان وجود دارد یا خیر. محققین داده ها را برای سن، جنس، تحصیلات، فعالیت بدنی، سیگار کشیدن، شاخص توده بدنی، قد، افزایش وزن، دیابت و سابقه خانوادگی سرطان مورد بررسی قرار دادند. جان ویر به عنوان برترین تولید کننده مانتو های پزشکی اسپرت، مانتو کلاسیک، مانتو مینیمال از شما خواهشمند است فاصله اجتماعی را رعایت نمایید.

 

شیرین کننده های مصنوعی با افزایش خطر سرطان مرتبط است

با این حال، مطالعه آنها اولین مطالعه ای است که ارتباط بین میزان مصرف شیرین کننده مصنوعی و خطر ابتلا به سرطان را در انسان ها بررسی می کند و همچنین انواع مختلف شیرین کننده های مصنوعی را در نظر می گیرد. محققین دریافتند که شیرین کننده های آسپارتام و آسه سولفام-K با افزایش خطر سرطان مرتبط هستند. علاوه بر این، آنها به ویژه برای سرطان سینه و گروهی از سرطان های مرتبط با چاقی، از جمله سرطان سینه، کولورکتال و پروستات، خطرات بیشتری را مشاهده کردند.

 

آیا باید مصرف شیرین کننده های مصنوعی را متوقف کنید؟

بنابراین، این مطالعه چه معنایی برای مصرف کنندگان دارد؟رئیس دپارتمان بهداشت عمومی و متحد دانشگاه ایالتی بولینگ گرین و دانشیار غذا و تغذیه عنوان کردند، که بخشی از این مطالعه نبود، هشدار داد که همبستگی برابر با علیت نیست.  لودی گفت: «با یک طرح مطالعه مشاهده‌ای، نمی‌توان تعیین کرد که آیا میزان بالای مصرف شیرین‌کننده مصنوعی باعث سرطان می‌شود یا اینکه افراد مبتلا به سرطان سطوح بسیار بالایی از شیرین‌کننده‌های مصنوعی مصرف می‌کنند یا خیر. “برای تعیین علت و معلول، مطالعات تجربی بیشتری مورد نیاز است.”

 

 

 

 

مدیر سیستم
ارسال دیدگاه